2018/2-Ekpss/kura Yerleştirme Duyurusu

2018/2-EKPSS/KURA Yerleştirme Duyurusu

Üniversitemizin Çeşitli Birimlerine 2018/2-EKPSS/KURA Yerleştirmesi Sonucu Atanmaya Hak Kazananların Dikkatine

İSTENİLEN BELGELER:

1-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2-EKPSS/KURA (Yerleştirme) Sonuç Belgesi.

3- EKPSS/KURA (Sınav) Sonuç Belgesi.

4-Mezuniyet Belgesinin Onaylı Sureti ile (Yüksek Lisans yapmış olanların yüksek lisans mezuniyet belgesi, ortaöğrenimi/lise öğrenimini 3 yıldan fazla okuyanların bu durumlarını gösterir diploma örneği veya okullarından almış oldukları resmi belge)

5- 6 Adet Fotoğraf (Son 6 ay İçinde Çektirilmiş)

6- Kamu Kurumlarında çalışan/ayrılanlar için hizmet dökümü ve /veya SGK Hizmet Dökümü

7-Sağlık Kurulu Raporu (30 Mart 2013 tarihli ve 28603 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Özür durumlarına ilişkin Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince sağlık kuruluşlarından alınan Resmi Sağlık Kurul Raporu)

8- Ekteki Güvenlik Soruşturması Formu, EKPSS Atama Başvuru Formu ve dilekçe örneği doldurulacaktır.

Not: Memur Adaylarının atama başvuru formunu eksiksiz ve okunaklı doldurarak istenen belgelerle birlikte 15 gün içerisinde Personel Daire Başkanlığı’na müracaat etmeleri veya belgelerini posta/kargo ile göndermeleri gerekmektedir. Kazanıp da göreve başlamak istemeyen adayların da dilekçelerini Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı’na göndermeleri gerekmektedir. Atanma evrakları ile ilgili ayrıntılı bilgi için Personel Dairesi Başkanlığının 0 264 (295) 5236-5148-7347 nolu telefonlarından irtibata geçilmesi rica olunur.

EKLER:

1-Güvenlik Soruşturması Formu (1 sayfa)

2-EKPSS Atama Bilgi ve Başvuru Formu (2 sayfa)

3-Dilekçe Örneği (1 sayfa)